Kontaktirajte nas

Ladoburn Europe LTD

Griva Digeni str,
Panayides Building,
Office 203,
Limassol 3035
Cyprus

T.: +44 20 3239 2317
Website: ba.jooble.org
E-Mail: Send Mail

Kontaktirajte nas putem ovog obrasca. Molimo, obratite pažnju: u slučaju ako želite poslati radnu biografiju ili ako imate pitanja za kompaniju-poslodavca u vezi posla, iskoristite one kontakt podatke koje su navedene u tekstu oglasa za posao koji ste odabrali. Mi ćemo razmatrivati samo one poruke koje se odnose na rad sajta Jooble.

Unesite svoje ime i prezime
Upišite vašu email adresu
Netačno unesena email adresa
Predmet
Odabir predmeta
  • Probleme s prijavom na newsletter
  • Prevaranti
  • Greške u oglasu za posao
  • Tehničke greške u radu sajta
  • Objavljivanje oglasa za posao
  • Vaši komentari i prijedlozi
Skrinšot (nije obavezno)
Neprihvatljivi tip datoteke
Wrong file size (maximum 2mb)
Molimo, unesite Vašu poruku

Često postavljana pitanja

Pretraga posla. Pitanja i odgovori.

Da li mogu saradnici Jooble mi izabrati odgovarajući posao?
Saradnici Jooble stalno trude nad poboljšanjem servisa pretrage poslova, i zato stvaraju sve uvjete za samostalan izbor posla. Uz pomoć pretraživača Jooble lako i u najkraćem roku ćete pronaći najpovoljniji za Vas posao.

Newsletter poslova. Pitanja i odgovori.

Kako se prijaviti na newsletter o novim poslovima?
Prijaviti se na newsletter novih poslova je vrlo lako. Na našem sajtu postoje nekoliko polja za prijavu, unesite tamo svoju e-mail adresu i pratite jednostavna uputstva.
Kako se odjaviti sa newslettera?
Kako biste se odjavili sa newslettera, pređite na link „odjaviti se sa newslettera“ na dnu poruke newslettera i pratite jednostavna uputstva.
Kako promijeniti upite (ključne riječi) prema kojim primam newsletter novih poslova?
Pređite na stranicu postavaka newslettera u Vašem nalogu. Na stranici postavaka newslettera možete dodati nove, a također izbrisati stare ključne riječi. Isto je moguće promijeniti regiju i druge postavke za svaki pojedinačni upit.
Kako promijeniti email na koji primam newsletter?
Pređite na stranicu postavaka newslettera u Vašem nalogu. Na stranici postavaka newslettera u odgovarajuće polje unesite novi email i pritisnite "promjeni email"
Izabrao/-la sam određeni grad, zašto meni šalju poslove u drugim gradovima?
Po zadanoj vrijednosti Jooble postavlja Vaš nalog u newsletteru tako da se poslovi prema Vašim upitima odabiraju s obzirom na dodatnu udaljenost od grada koji ste uveli. Kako biste promijenili ove postavke, pređite na stranicu postavaka newslettera, pritisnite "Promjeni ključne riječi" u popisu Vaših newslettera, a također na stranici upravljanja upitom u polju "Razdaljina unutar" izaberite "Točna lokacija".

Prijevare i pogreške u oglasu za posao. Pitanja i odgovori.

Našao/-la sam lažan oglas za posao, što moram uraditi?
Molimo Vas, napišite nam o ovom oglasu putem kontakt obrasca, u predmet poruke stavite Prijevarno objavljivanje posla. Mi ćemo poduzeti odgovarajuće mijere u odnosu na ovaj oglas.
Našao/-la sam grešku u oglasu za posao, što moram uraditi?
Molimo Vas, napišite nam o ovome oglasu i o grešci putem kontakt obrasca, u predmet poruke stavite "Greška kod objavljivanja posla".