Nažalost, došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo za nekoliko minuta.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas putem ovog obrazca. Molimo, obratite pažnju, ukoliko želite da pošaljite radnu biografiju ili ukoliko imate pitanja za kompaniju-poslodavca u vezi posla, koristite kontakt podatke koje su navedene u tekstu oglasa za posao koji ste odabrali. Mi ćemo razmatrivati samo one poruke koje se odnose na rad sajta Jooble. ba.jooble.org


Možete ostaviti svoj e-mail, a mi ćemo Vam javiti. Vašu e-mail adresu nećemo koristiti u druge svrhe ili za slanje spama.


Ladoburn Europe LTD

Griva Digeni str,
Panayides Building,
Office 203,
Limassol 3035
Cyprus

T.: +44 20 3239 2317
Website: ba.jooble.org
E-Mail: info@jooble.com

Često postavljana pitanja

Pretraga posla. Pitanja i odgovori.

Da li mogu saradnici Jooble mi izabrati odgovarajući posao?
Saradnici Jooble stalno trude nad poboljšanjem servisa pretrage poslova, i zato stvaraju sve uvjete za samostalan izbor posla. Uz pomoć pretraživača Jooble lako i u najkraćem roku ćete pronaći najpovoljniji za Vas posao.

Newsletter poslova. Pitanja i odgovori.

Kako se prijaviti na newsletter o novim poslovima?
Prijaviti se na newsletter novih poslova je vrlo lako. Na našem sajtu postoje nekoliko polja za prijavu, unesite tamo svoju e-mail adresu i pratite jednostavna uputstva.
Kako se odjaviti sa newslettera?
Kako biste se odjavili sa newslettera, pređite na link „odjaviti se sa newslettera“ na dnu poruke newslettera i pratite jednostavna uputstva.
Kako promijeniti upite (ključne riječi) prema kojim primam newsletter novih poslova?
Pređite na stranicu postavaka newslettera u Vašem nalogu. Na stranici postavaka newslettera možete dodati nove, a također izbrisati stare ključne riječi. Isto je moguće promijeniti regiju i druge postavke za svaki pojedinačni upit.
Kako promijeniti email na koji primam newsletter?
Pređite na stranicu postavaka newslettera u Vašem nalogu. Na stranici postavaka newslettera u odgovarajuće polje unesite novi email i pritisnite "promjeni email"
Izabrao/-la sam određeni grad, zašto meni šalju poslove u drugim gradovima?
Po zadanoj vrijednosti Jooble postavlja Vaš nalog u newsletteru tako da se poslovi prema Vašim upitima odabiraju s obzirom na dodatnu udaljenost od grada koji ste uveli. Kako biste promijenili ove postavke, pređite na stranicu postavaka newslettera, pritisnite "Promjeni ključne riječi" u popisu Vaših newslettera, a također na stranici upravljanja upitom u polju "Razdaljina unutar" izaberite "Točna lokacija".

Prijevare i pogreške u oglasu za posao. Pitanja i odgovori.

Našao/-la sam lažan oglas za posao, što moram uraditi?
Molimo Vas, napišite nam o ovom oglasu putem kontakt obrasca, u predmet poruke stavite Prijevarno objavljivanje posla. Mi ćemo poduzeti odgovarajuće mijere u odnosu na ovaj oglas.
Našao/-la sam grešku u oglasu za posao, što moram uraditi?
Molimo Vas, napišite nam o ovome oglasu i o grešci putem kontakt obrasca, u predmet poruke stavite "Greška kod objavljivanja posla".

Postavljanje i brisanje slobodnih radnih mjesta. Pitanja

Nikad nisam koristio/la usluge Jooblea, kako ste pronašli moja slobodna radna mjesta?
Jooble je tražilica za posao. Naš robot za pretraživanje radi na isti način kao i bilo koja druga tražilica (na primjer Google). Google indeksira sve stranice vaše web stranice i zahvaljujući tome možete primati korisnike. Mi indeksiramo samo slobodna radna mjesta s Vaše web stranice. Kao rezultat toga, Vaša tvrtka može primati životopise od zainteresiranih kandidata, što će Vam pomoći da brzo pronađete odgovarajućeg zaposlenika. Također surađujemo i sa stotinama velikih web portala za zapošljavanje. Ako objavite slobodno radno mjesto na jednom od njih, ono će se automatski pojaviti na Jooble.
Ne želim da se moja slobodna radna mjesta objavljuju na Jooble.
Ako želite izbrisati Vaša slobodna radna mjesta sa Jooble, pišite na: compliance@jooble.com. U pismu navedite ime tvrtke koju zastupate, kao i link do slobodnog radnog mjesta koje ste pronašli na Jooble.
Unesite svoje ime i prezime
Upišite vašu email adresu
Netačno unesena email adresa
Predmet
Skrinšot (nije obavezno)
Neprihvatljivi tip datoteke
Wrong file size (maximum 2mb)
Molimo, unesite Vašu poruku
Dodajte Jooble na glavni desktop.
Pritisnite da otvorite meni preglednika, zatim pritisnite "Dodati na glavni desktop", kako biste prikvačili web aplikaciju Jooble.
Pritisnite na ikonicu, а zatim «Dodati na glavni desktop» da prikvačite web aplikaciju Jooble.
OK