Nažalost, došlo je do pogreške i poslužitelj trenutačno ne može obraditi vaš zahtjev. Pokušajte ponovo za nekoliko minuta.
Prema statistikama, popunjavanje polja "grad" povećava mogućnost pronalaženja odgovarajućeg posla na 83.7%.

Kozmeticar posao

1-4 od 4 rezultati

Aristea Studio d.o.o. za usluge  -  Hrvatska

Želimo proširiti svoj tim te tražim osobu za radno mjesto kozmetičara (m/ž) za poslove:- tretmani lica i tijela depilacija- masaže- manikura- soak off Izvor:
prije 4 dana

FIT FORMA društvo s ograničenom odgovornošću za usluge i trg...  -  Hrvatska

Salon za mršavljenje i oblikovanje tijela traži odgovornu i profesionalnu osobe za rad u salonu na puno radno vrijeme.U salonu se najviše radi s aparatima za mršavljenje. Također radimo i lice, radiofrekvenciju lica, led masku, HIFU lifting lica, dermapen. Izvor:
prije 7 dana

FIT FORMA društvo s ograničenom odgovornošću za usluge i trg...  -  Hrvatska

Salon za mršavljenje i oblikovanje tijela TAJNA LJEPOTE traži odgovornu i profesionalnu osobe za rad u salonu za vrijeme sezone mršavljenja.Osoba bi radila kao ispomoć na četiri sata dnevno.U salonu se najviše radi s aparatima za mršavljenje. Također radimo i lice, radiofrekvenciju...
prije 7 dana

Le Salon Sarajevo  -  Sarajevo

 ...Salon ljepote u cilju jačanja tima zapošljava na poziciji: Kozmetičar Uslovi: Min 2 godine radnog iskustva Poznavanje engleskog jezika Ljubav prema poslu Ljubaznost prema klijentima Odgovornost prema radnom mjestu Usluge koje će osoba nanavedenoj... 
prije 11 dan