Elektrotehničar/ka posao Tuzlanski kanton

1-5 od 5 rezultati

Srebrenik
Potrebna obuka, po mogucnosti i posao,na ovom nivou, takodjer dolazi u obzir električne instalacije, jaka, slaba struja. Zavrsena Elektrotehnicka skola za Energetiku, radio na PLCovima u skoli na praksin tako da imam znanja nekog i u tome.
prije 13 dana
Tuzla
 ...struke – 1 izvršilac Uslovi: Srednja stručna sprema: Smjer – elektrotehničar i mašinski tekničar; Potrebno radno iskustvo, ali nije presudno; Potrebna vozačka dozvola; Potrebna orijentisanost ka dobroj organizaciji i timskom radu; Mjesto zaposlenja: Tuzla... 
pre mesec dana
DEKRA zapošljavanje d.o.o.  -  Srebrenik
 ...kompanija specijalizirana za pružanje usluga posredovanja u zapošljavanju. Osnovana je od strane društva DEKRA Arbeit GmbH iz Stuttgarta, a kao dio internacionalne korporacije DEKRA SE koja broji 39.000 zaposlenih i ima urede u više od 50 država svijeta. Tajni kupac (m/ž)... 
prije 9 dana
Gračanica
Znam variti, voziti traktor i viljuskar, raditi sa motorkom. Engleski nivo sporazumijevanja. Radio kao monter i bravarske radove, radio na visini.
prije 29 dana
Kalesija (opština)
 ...u Njemackoj,radno iskustvo nije pred uslov. Potrebno je poznavanje njemačkoga jezika (Certifikat B2),vozačka dozvola B kategorije (nije preduslov). Iznos plate je 1800 Eura Bruto prije Anerkenunga a poslije 2200 Eura. Smjestaj je osiguran kao i pomoc pri dobijanju vize.
prije 29 dana